Register immediately
View: 614|Reply: 4
Print Prev. thread Next thread

STUCKED in 'connecting' message : lag after raid.. everytime.

[Copy link]

3

Threads

6

Posts

0

Credits

Lv.2 Fresh member

Rank: 1

Credits
0
Jump to specified page
The landlord
Post time 2018-1-5 18:30:32 From the mobile phone | Show the author posts only Reply Awards |Descending |Read mode
Literally. Lag after raids and always stopped after finish it. I cannot stand it
Reply

Use magic Report

3

Threads

6

Posts

0

Credits

Lv.2 Fresh member

Rank: 1

Credits
0
The sofa
 Author| Post time 2018-1-5 18:49:33 From the mobile phone | Show the author posts only
This is it.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

0

Credits

Lv.2 Fresh member

Rank: 1

Credits
0
The bench
Post time 2018-1-13 05:15:10 | Show the author posts only
OMG same, please fix
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

0

Credits

Lv.2 Fresh member

Rank: 1

Credits
0
The floor
Post time 2018-1-15 01:52:56 | Show the author posts only
I thought I was the only one;; But I keep getting the same thing;; Tried doing it on an emulator too see if it's just my phone (since it keeps trying to connect to everything  I do even when I'm just idle inside the courtyard)
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

0

Credits

Lv.2 Fresh member

Rank: 1

Credits
0
5#
Post time 2018-1-15 04:30:17 From the mobile phone | Show the author posts only
same with me...please fix it
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register immediately

Points Rules

Privacy Policy, Terms and Conditions
©1997-2017 NetEase, Inc.All Rights Reserved